Blenda's Traditional Jazz Band
HemBandetLjudklippGalleri In English   

Ljudklipp, eller snarare hela låtar..
De här låtarna är några av de vi spelade in under en fantastisk helg i början av februari 2013 på Tolvsbo Bergsmansgård i Söderbärke i sydvästra Dalarna. Dicken Hedrenius inspirerade oss under några dygn och han hörs också på några av låtarna. Låtarna är inspelade i mp3-format på en liten Roland Edirol som stod bakom(!) Anders när han sjunger på I Got The Stinger, därav den något ljudsvaga upptagningen av sången.

La Roulotte
En låt vi lånat från ett av våra franska favoritband, Hot Antic Jazz Band. En bit in i låten gör Dicken ett vackert solo på slidetrumpet(!).
I Got The Stinger
Jabbo Smith, samtida trumpetare med Louis Armstrong, skrev låten. Mats och Dicken flätar ihop sina tromboner innan Anders tar tag i sista chorus.
Brush Stomp
Skriven av en annan av Anders favorittrumpetare, Natty Dominique, som spelade in den med klarinettisten Johnny Dodd´s Chicago Footwarmers 1927.

En liten filmsnutt..
Den här inspelningen gjordes lördagen den 23 november 2013 på kulturscenen Gamla Elverket i Falun. Gästartist är Dicken Hedrenius på trombone. Inspelningen gjordes av Peder Melin.

Shine


Blenda's Traditional Jazz Band • info@blendas.se • Tel:023-17235 (Björn Carlborg)